26. apr. 2010

De bedste Android applikationer

Her kan du se en liste over de bedste Android applikationer du finder på Android Market. Alle applikationerne er gratis og virker på de fleste Androidbaserede mobiltelefoner. Applikationerne er testet på en HTC Legend - dva. Android 2.1 med HTC Sense. Læs resten af artiklen for at se listen over de bedste Android applikationer.

Handcent Sms
Et potent Android app der med fordel kan erstatte det Androids eget. Applikationen giver en lang række indstillinger og et lækkert interface der gør det til en sand fornøjelse at læse og sende sms'er og mms'er. Handcent Sms kan hentes i Android Market.

HTC IME mod
En fantastisk erstatning af Androids eget tastatur. Giver mulighed for "swipe-gestures" - altså at du ved at køre fingeren hen over skærmen i forskellige retninger, kan ændre sprog, lave store bogstaver, skjule tastaturet, slette det sidste ord eller sætning og en langt række andre funktioner der optimerer skriveriet væsentligt. HTC IME mod absolut en must-have applikation hvis man vil have det maksimale ud af sin Android telefon.

EStrongs File Explorer
ES File Explorer er en filhåndterings applikation der også giver mulighed for at tilgå andre computere eller enheder i et lokalnetværk - ganske smart hvis man eks. vil overføre filer trådløst. Applikationen fungerer rigtig godt og gør det nemt at rode med filer på sin Android mobiltelefon.

Meebo IM
Meebo IM er en klient der kan bruges til at logge på bl.a. Facebook chat, MSN og en række andre chat services. Klienten kan køres i baggrunden "løbende" uden at Android lukker det ned.

Uninstaller
Denne applikation kan findes i Android marked og er gratis. Den giver dig et overblik over installerede applikationer på din Androidtelefon og gør det nemt og enkelt at afinstallere uønskede programmer.

PicSay - Photo Editor
Et lightweight fotoredigerings program der tilbyder en række nyttige funktioner til at redigere billeder taget med telefonens kamera eller overførte fotos på din Android mobiltelefon.

ONTV
En lille applikation der giver adgang til ontv.dk's TV-guide. Endvidere kan man også logge ind med eget brugernavn og derved kun se en oversigt over prædefinerede tv-stationer, som vælges på websitet.

Skriv gerne en kommentar hvis du har et tip om andre nyttige applikationer til Androidtelefoner.

3 kommentarer:

  1. Hejsa!
    Kunne godt tænke mig HTC IME - men kan ikke finde den på android-marked....?
    Hjælp :)

    SvarSlet
  2. Hej Katja. HTC IME hentes ikke via Marked, men på xda-developers. Her er et direkte link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=663608

    SvarSlet
  3. Hej,

    Jeg har forsøgt at opdatere min Samsung Galaxy til en Darky ROM uden held. men ved resert til fabriksindstillinger forsvandt mine programgenveje og specielt den til market hvor øvrige programmer downloades. Er der nogen der kan hjælpe.
    Gitte

    SvarSlet