27. dec. 2010

Batteri problem på Samsung Galaxy S med Android 2.2.1

Her får du løsningen på hvordan du slipper af med det massive batteriforbrug som Android 2.2.1 har på Samsung Galaxy S i9000.

Vi regner selvfølgelig allesammen med at der på et tidspunkt findes en løsning så vi kan nyde den hurtige version af Android på vores Android enhed, uden at nøjes med et batteri der konstant skriger på en oplader.



Løsningen er egentlig enkel. Du flasher en "gammel" rom på din telefon. En version 2.2 for at være helt præcis. Jeg anbefaler Doc's JPA rom, som du kan finde link til nederst i indlægget.

Med et EXT 4 lagfix som du sætter i værk fra recovery menuen, er rom'en yderst acceptabel og næsten lige så "snappy" som en 2.2.1 rom.

De rom's der er påvirkede af batteriproblemet, er dem der er baseret på JPU, JPX og JPY (sidstnævnte er den officielle fra Samsung - de forrige er lækkede udgaver). Den rom du i stedet flasher på din Samsung Galaxy, skal være baseret på JPA og/eller JPO. Jeg anbefaler JPA.

Er du i tvivl om hvad JPA, JPO, JPU, rom, flash, osv. betyder, så hæng på, jeg skriver snarest et indlæg med betydningen af de forskellige begreber der flittigt bruges i det nørdede mobilunivers.

Link til Doc's "gamle" rom's (gå efter XWJPA V9)

1 kommentar:

  1. Kan klart anbefale at lægge speedmod K12i på , det er ufatteligt så hurtig den telefon er blevet!

    SvarSlet