26. dec. 2010

Gingerbread på Samsung Galaxy S i9000

Ja, du læser rigtigt. Gingerbread er lige på trapperne til vores kære Samsung Galaxy S i9000.

Mange blev skuffede da det blev annonceret at Google's efterfølger til Nexus One skulle produceres af Samsung. Dette skyldes udelukkende Samsungs dårlige valg af billige materialer, som også Galaxy S har fået kritik for (plastik, plastik, plastik).

Nyheden var dog til stor glæde for os der ejer en Samsung Galaxy, da den nye Google-mobil blev annonceret med stort set samme hardware som Galaxy'en. Hvad betyder dette så? Bl.a. at software på den nye Nexus S kan portes direkte over på Samsung Galaxy S uden det helt store besvær. Der er selvfølgelig nogle udfordringer, men når de er løst, går vi en meget spændende fremtid i møde.

Der arbejdes allerede nu på at få Gingerbread til at virke på Samsung Galaxy S og med den nuværende version, som et hold af kyndige nørder arbejder på, virker både wifi, data, opkald, applikationer og alt andre pånær Gps, kamera og andre "småting".

Der følges selvfølgelig op på Gingerbread her på bloggen, så snart der er nyt.

2 kommentarer:

  1. er der noget nyt om hvornår man regner med at 2.3 er klar til Galaxy S? :)

    SvarSlet
  2. Det ved man ikke noget om, men det er jo mere end bekræftet at Samsung arbejder på Gingerbread til vores kære telefon (se evt. nyeste indlæg). :-)

    SvarSlet